Briti popduo Hurts esitleb Tallinnas oma lemmikpublikule uut albumit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti popduo Hurts
Briti popduo Hurts Foto: Monster Music

10. märtsil esineb Tallinnas Saku Suurhallis Briti pop-bänd Hurts, kes tuleb Eestisse tutvustama oma uhiuut järjestikus kolmandat kauamängivat nimega „Surrender“. Bändi sõnul tuleb Eesti kontsert eriline, sest just Eestis  asuvad bändi parimad fännid ja nad ootavad siin esinemist pikkisilmi. 

Aastal 2009 moodustasid laulja Theo Hutchcraft ja klahvpillimängija Adam Anderson koosluse, millele panid nimeks Hurts. Samal aastal tegid mehed amatöörmuusikavideo laulule „Wonderful Life“, mis võitis kulutulena videokeskkonna Youtube vahendusel miljonite inimeste südamed. Sama edu saavutasid ka meeste järgmised singlid ning kui Hurts andis 2010. aastal välja oma debüütalbumi „Happiness“, tõusis bänd edetabelite tippu. Seda mitte ainult Suurbritaannias, vaid laineid löödi pea kõikide Euroopa riikide muusikaedetabelites. Bändi teine album „Exile“ anti välja aastal 2013, tuues raadiotesse sellised hittlood nagu „Miracle“ ja „Somebody to Die For“.

Hurts on teinud koostööd mitmete maailmakuulsate muusikutega. Esimeselt albumilt pärit singlil „Devotion“ teeb kaasa Austraalia lauljatar Kylie Minogue ja teiselt albumilt pärit loos „Help“ saadab mehi klaveriga Elton John. Lisaks on Theo ja Adami lugudele omapoolse nägemuse andnud muusikaprodutsent Calvin Harris.

Tallinna tuleb Hurts oma uhiuue albumi „Surrender“ kontserttuuri raames. Hurtsi ahjusooja albumi avalikustamine leiab aset 9. oktoobril, kuid esimesed singlid on juba leidnud tee raadiojaamadesse. Albumi videotutvustusest leiab kaadrid justnimelt Eestis toimunud mullusuvisest esinemisest. Nende seas väga stiilse videoga singel „Somekind of Heaven“ ja lugu nimega „Lights“. Hurtsi eelnevate albumite tuurikontserdid on nii UK-s kui ka mujal Euroopas kiirelt välja müüdud.

"Surrender" tuuril külastatakse suurimaid Euroopa linnu, teiste seas esinetakse ka Tallinnas, kus meeste sõnul on üks nende lemmikpublikuid üldse.

Piletid 10. märtsil Saku Suurhallis toimuvale Hurtsi kontserdile on saadaval alates 18. septembrist Piletilevi müügipunktides ja kodulehel www.piletilevi.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles