Galerii: Rachel McAdams võrgutas punasel vaibal seksikalt läbipaistva kleidiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
14 September 2015 - Toronto, Ontario, Canada - Rachel McAdams. "Spotlight" Premiere during the 2015 Toronto International Film Festival held at Princess of Wales Theatre. Photo Credit: Brent Perniac/AdMedia/ADMEDIA_adm_TIFF15_Spotlight_BPC_048/Credit:Brent Perniac/AdMedia/SIPA/1509151519
14 September 2015 - Toronto, Ontario, Canada - Rachel McAdams. "Spotlight" Premiere during the 2015 Toronto International Film Festival held at Princess of Wales Theatre. Photo Credit: Brent Perniac/AdMedia/ADMEDIA_adm_TIFF15_Spotlight_BPC_048/Credit:Brent Perniac/AdMedia/SIPA/1509151519 Foto: Brent Perniac/AdMedia/SIPA/Brent Perniac/AdMedia/SIPA

Imekaunis näitleja Rachel McAdams säras Torontos rahvusvahelisel filmifestivalil esmaspäeval, 14.septembril läbipaistvas võrgutavas kleidis, mis on lausa loodud punasel vaibal särama.

Filmi «Spotlight» esitlusel kandis Rachel McAdams musta värvi Valentino 2016.aasta kollektsiooni kleiti, mida kaunistasid lillede tikandid.

Foto: Brent Perniac/AdMedia/SIPA/Brent Perniac/AdMedia/SIPA

Uskumatu, aga läbipaistva kleidi all kandis näitleja ka musta pesu, mis andis välimusele stiilse lõppviimistluse. Paistab, et Hollywoodis on veel sündsalt seksikat stiili labaste paljastavate kleitide kõrval!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles