Uskumatu! Ärimees Andres Peets sõitis perega esimest korda linnaliini bussiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kriminaaldraama «Viimane mustpea» tõi Olde Hansasse kokku väärikad linnakodanikud.
Andres Peets ja Janne Klooren
Kriminaaldraama «Viimane mustpea» tõi Olde Hansasse kokku väärikad linnakodanikud. Andres Peets ja Janne Klooren Foto: Rait Tuulas

Tuntud ärimees Andres Peets sai uue ja huvitava kogemuse osaliseks, sõites esimest korda linnaliini bussiga. Seda sattus tunnistama ka Elu24 lugeja.

Neljapäeva õhtul tuli Kadrioru valgusfestivali poolt täistuubitud busside ja trammide rida nii, et kõik soovijad isegi bussi ära ei mahtunud.

Teiste seas sai rahvast täis bussi end sätitud ka kuulus ärimees Andres Peets elukaaslase Janne Klooreni, laste ning seltskonnastaar Heti Tulvega. Kui bandelt uuriti, kas buss edasi Pärnu maanteele suundub, ei osanud keegi neist vastata: «Sorry, me sõidame esimest korda bussiga,» teatas kuulus bande Elu24 lugeja sõnul heatahtlikult, et ei oska kaasreisijat selles küsimuses kuidagi täpsemalt aidata.

Pole hullu, meil kõigil on see päev olnud!

Copy
Tagasi üles