Euroopa turneelt naasev Elephants From Neptune annab võimsa soolokontserdi Rock Cafés

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rokkbänd Elephants From Neptune
Rokkbänd Elephants From Neptune Foto: Renee Altrov

2015. aasta Eesti Muusikaauhindade jagamisel «Aasta rockalbumi» auhinna võitnud Elephants From Neptune siirdub sel nädalal Euroopa turneele. Tuuri viimaseks ülesastumiseks saab olema bändi seni suurim soolokontsert Rock Cafés 10. oktoobril. Külalisesinejaks on Läti bänd Triana Park.

23. septembril Euroopa miniturneed alustav Elephants From Neptune paneb oma suvele punkti kontsertidega Soomes, Leedus, Poolas, Austrias, Slovakkias ja Ungaris. Tuuri viimase peatusena esinetakse Tallinnas, kus bänd annab oma seni suurima kontserdi uuenenud Rock Cafés.

«Peagi on möödas aasta meie teise plaadi «Pressure & Pleasure» ilmumisest ning see tundub olevat õige hetk korraldada üks suur kontsert kõigile, kes meile sel perioodil kaasa elanud on. Paneme rõhku eriti võimsale valgusele ning helile. Kuna me pole varem nii suures kohas soolokontserti andnud, on panused kõrged ja allahindlust me ei tee,» lubab bändi ninamees Robert Linna.

Foto: Erlend Štaub

Käesoleva aasta jooksul on bänd andnud kontserte lisaks Eestile ka Soomes, Lätis, Leedus, Venemaal, Valgevenes, Tsehhis, Hollandis, Itaalias ning Ungaris. Uue tuuriga lisatakse riikide nimistusse ka Austria, Slovakkia ja Poola. Austria ja Slovakkia kontserdid toimuvad Waves Vienna festivali raames, koostöös Music Estoniaga. «Läheme enda esimesele pikemale ja tõsisele tuurile, mis on jällegi uus kogemus ja aitab meil poistest meesteks saada. Tuurilt saadud kogemused, elamused ja tarkused paneme ühte suurde ja võimsasse õhtusse 10ndal oktoobril Rock Cafes,» lisab trummar Jon Mikiver.

Rock Cafés 10. oktoobril toimuva kontserdi erikülaline on Läti bänd Triana Park, kes andis hiljuti väga menuka kontserdi Põlvamaal, Intsikurmu Festivalil. 2014. aastal ilmus bändi EP, mille produtsendiks oli Ago Teppand ning kelle käe all valmis ka Elephants From Neptune’i album «Pressure & Pleasure».

Foto: Madis Sinivee

10. oktoobril toimuva kontserdi piletid on müügil nii Piletilevis kui ka Hooandja keskkonnas. Kontsert on vanusepiiranguta. 

Üritus Facebookis.

«Midnight Madness» Euroopa tuuri ajakava:

23.09 - Dubrovnik Bar, Helsinki, Soome

25.09 - Blackpool, Järvenpää, Soome

26.09 - Blic Bar, Šiauliai, Leedu

29.09 - Chlodna 28, Varssav, Poola

30.09 - Rockhouse, Salzburg, Austria

01.10 - Kuplung, Budapest, Ungari

02.10 - Badeschiff (Waves Vienna), Viin, Austria

03.10 - KC Dunaj (Waves Bratislava), Bratislava, Slovakkia

10.10 - Rock Café, Tallinn, Eesti 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles