Missipäeviku 1. päev: Eesti iluduskuninganna jõudis turvaliselt Torontosse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Missipäeviku 1. päev
Missipäeviku 1. päev Foto: Tiina Jantson

Eile alustasid Eesti Iluduskuninganna 2015 Kaari Ann Kolk ja Miss FinEst 2015 Tara Juliaana Kolppanen sõitu maailma ühele vanimale ja prestiižikamale iludusvõistlusele. 

Teekond Miss Globe võistlusele Kanadasse sujus Tallinnast Helsingisse missidel kiiresti ja ilma probleemideta. Isegi Kaari talendivooru jaoks kaasavõetud viiuliga suuremaid sekeldusi turvakontrollis ei ilmnenud. 

Lennujaamas oli misse saatmas Eesti võistluse korraldaja ja rahvuslik direktor Tiina Jantson, kes jagas veel viimaseid näpunäiteid, ning Kaari vanaema, kes muretses kõige pärast, nagu vanavanematel ikka kombeks. Ja juba olidki missid turvakontrollist läbi ning teel Kanada poole. 

Foto: Tiina Jantson

Kaari räägib: «Meil oli üsnagi kiire - veel viimased fotod, kallistused, telefonikõned ja käeviiped ja astusimegi reipal sammul (nii reipal, kui see samm sai olla 16-sentimeetristel kontsakingadel) lennuki poole teele. Helsingi lennujaamas tuli kiirelt üles leida värav nr. 38 - ausõna see tundus maailmalõpus asuvat, sest rännak eelpool mainitud kontsakingadel tundus pikk, lausa lõpmatu. See oli esimene hetk, mil meil mõlemal käis peast läbi mõte, et kes see küll sundis meid neid «killereid» kandma. Kuid olgem ausad - täna oli see päev, kui kontsakingad tundusid kohe eriti  sobilikud olevat. Lennureis kestis üheksa pikka tundi, mille kestel sai vaadatud mitu filmi ja ka paar unenägu väga ebamugavas positsioonis.»

Foto: Tiina Jantson

Edasi jutustab Tara oma esimestest muljetest Torontosse saabumisel: «Maandumine Kanadas kulges kenasti ning pagasi saime kätte üsna kiirelt. Kohvrid olid olemas ja täiesti terved. Suures ootesaalis oli meile tulnud vastu Miss Globe meeskond, kes tervitas meid väga soojalt ning asetas kaela kaunid võistluse lindid.»

Foto: Tiina Jantson

 «Seejärel viidi meid hotelli ning edasi juba nautima Kanada kohalikku toitu. Restoranis einestamise ajal mängis üks noormees kitarril meile tuntud lugusid ning laulis. Oma hotellituppa tagasi jõudes olime ajavahe tõttu nii väsinud, et uinusime silmapilkselt.»

Foto: Tiina Jantson

Esimese õhtu muljed kirja pandud saatsid kaunitarid kõigile toetajatele ja sõpradele Eestimaale ühe sooja õhusuudluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles