Treiler: Roger Watersi kontsertfilm «The Wall» linastub Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Waters "The Wall"
Roger Waters "The Wall" Foto: promo

29. septembril linastub Apollo kinodes legendaarse Roger Watersi, Pink Floydi ja albumi „The Wall“ kontsertfilm, mis septembris on vallutamas kinoekraane üle maailma. 

„The Wall“ on Pink Floydi asutajaliikme Roger Watersi ja kaasrežissöör Sean Evansi film, mille sisu on filmitud aastatel 2010-2013 toimunud kontserttuuril, mida käis kuulamas ligikaudu neli miljonit inimest. Tegemist oli maailma suurima sooloartisti poolt ette võetud kontserttuuriga, mis oli seejuures esimene kord pärast 1979. aastat, kui Pink Floydi liige esitas lugusid albumilt „The Wall“.

Kontsertfilmi lava-show meenutab vaatajaile 1970ndate rock’n’rolli utoopilisi mõõtmeid ja toonast loomingulist julgust. Samuti on lavameistrid taasloonud kurikuulsa polüstüreenplokkidest müüri, mis tähistab Roger Watersi algset „The Wall-i“ ideed, mille järgi kõikjal maailmas püstitatakse takistusi ja võimumänge, mis tekitavad hirmu, arusaamatust ning lõpevad tihtipeale sõja või surmaga.

Ainulaadset pea kolm tundi kestvat kontsertfilmi on võimalik näha Pärnu ja Tallinna Apollo kinodes teisipäeval, 29. septembril algusega kell 20.00.

Rohkem infot kontsertfilmi kohta siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles