New York, Moskva, Singapur, Eesti: NYC eksklusiivseima klubi resident-DJ jõuab Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ PAOLO
DJ PAOLO Foto: promo

Sel reedel, 25.septembril ootab klubi Teater kõiki Bacardiga koostöös toimuvale Buddha Lounge «Middle East» peole, mis kostitab kõiki maailmakuulsa DJ'ga! New Yorki number 1 ööklubi resident-DJ, DJ PAOLO, kelle töögraafik on täidetud parimate ööklubidega üle maailma, rännates New Yorgist Moskvasse, sealt Singapuri, edasi Mehhikosse, jõuab lõpuks ka Eesti ööklubisse! 

Sel korral toob Buddha Lounge enda külastajateni maailmakuulsa DJ PAOLO, kes muudab Teatri atmosfääri Buddha Lounge'ile omaselt võluvaks ning kuumaks, pakkudes klubi Teater külastajatele sel reedel enneolematu ning tõeliselt vaatemängulise õhtu!

Foto: Klubi Teater

Just särava DJ-esituse poolest kuulus DJ Paolo mängib parimat house- ja tehno-house muusikat üle maailma, muutes külastatavate linnade VIP-peod muusikaga tõeliselt naudingurohketeks! Peamiselt New York Citys ja Las Vegases töötav DJ Paolo jõuab sel reedel üheks ööks Eestisse, et klubis Teater enneolematu DJ-show ka eestlasteni tuua! Ainuke pidu, kus maailmakuulsa DJ-Paolo loomingu taustal tantsida ja pidutseda on 25.septembril klubis Teater!

Foto: Klubi Teater

Buddha Lounge on aasiapärane pidu, kus klubi Teater muutub kauniks ja salapäraseks imedemaaks, kus sensuaalsed kõhutantsijad, ning eksootilised trummirütmid lahutavad külaliste meelt varajaste hommikutundideni. Vürtsikad Bacardi-kokteilid muudavad Buddha Lounge ööd tõeliselt lõbusaks ning klubi Teater diivad toovad oma show'ga kohale idamaise kuumuse! Rohkem infot peo kohta leiad siit.

Foto: Klubi Teater

Tutvu üliandeka DJ Paolo live'idega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles