Poiss, kes unistab John Deere’ist

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel suvel veetis Joosep hulgaliselt aega omanäoliste pinkide tegemisel, millest saadud raha viib teda sel talvel unistustereisile Hawaiile.
Sel suvel veetis Joosep hulgaliselt aega omanäoliste pinkide tegemisel, millest saadud raha viib teda sel talvel unistustereisile Hawaiile. Foto: Erakogu

Ettevõtlik Võrumaa poiss otsustas kevadel koguda unistuste reisiks Hawaiile raha omaenda kätetööga, kuigi sihikul on poisil tegelikult veel suurem unistus.

«Kui Joosep selle ideega välja tuli, tundus mulle, et ta tahab liiga suurt tükki hammustada,» räägib poissi juhendanud Indrek Hunt (43). Poisi vähest tislerikogemust arvestades kartis mees, et peab suurema osa tööst tema eest ära tegema. Kuna aga tegemist oli tema endise kitarriõpilasega, kes oli ka vaimukast küljest meelde jäänud, otsustas ta Joosepile võimaluse anda. Küll aga pidi poiss ise meelepärase laud-pink-tooli joonise koos mõõtmetega internetist välja otsima.

Joosep Peetsalu (15) on Võrumaa poiss, kes alustas sel sügisel Johannese koolis Rosmal viimast kooliaastat. Juuni alguses postitas poiss Facebooki video omanäolisest pink-laud-toolist, mille juures ta märkis muuhulgas, et tegemist on tema lõputööga, mida ta tahakski tegema hakata, et selle abil oma 15. sünnipäeva reisi jaoks raha koguda.

«Üheks reisiunistuseks on minna Hawaiile delfiinidega ujuma ja sealsete ökofarmidega tutvuma, sest ma näen ka ennast tulevikus Lõuna-Eestis talupidamisega tegelemas,» rääkis septembri sünnipäevalaps oma plaanidest suve alguses, avaldades lootust, et ehk saab sel eesmärgil neli või viis pinki suvega valmis teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles