Galerii: värsked moehitid pesumaailmast Deja Vu laval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 19.septembril toimus tallinlaste meelispaigas Lounge Deja Vu's koostöös ttagentuur.ee'ga toimuv ainulaadne MONTREAL - ärigurude intiimne seltskonnaõhtu, mis tõi moe, glamuuri ja kütkestava pesu-show Deja Vu külastajateni. 

Õhtu jooksul sai laval näha veetlevate kaunitaridega moeshow'd, nautida maitsvaid kokteile XANTE'lt ning kõik õhtu nautlejad said osaks ka mitmetele kingitustele. Intiimne moeõhtu tõi kohale rekordiliselt palju rahvast, kelle seas jätkus nii imetlevaid, unistavaid kui ka kadestavaid pilke, sest Deja Vu öine lava-show oli palju enam kui kuum!  

Foto: Maksim Toome

Möödunud laupäeval vallutas mood taaskord Lounge Deja Vu, kui kaunitarid astusid lavale kütkestava ja stiilipuhta pesu-showga Women Secret'ilt! 

Foto: Maksim Toome

Lugematute roosiõitega kaetud catwalk ja köitev ilu - laval leidis aset eksklusiivne Show-performance, kus kaunid modellid esitlesid Women Secret'i värsket pesu-kollektsiooni!

Intiimsel seltskonnaõhtul Montreal oli lisaks värsketele moehittidele varuks nii mõndagi. Naistele pakkus ideaalseid üllatusi Batiste ja naudingurohkete hetkede jaoks jagati maitsvaid XANTE-kokteile, mis õhtu veelgi eksklusiivsemaks muutsid! Meestel jäi üle vaid vapustavat ilu enda ümber nautida! 

Foto: Maksim Toome

Kaunid modellid muutsid veel kaunimateks jumestuskunstnikud Kelli Pärnapuu ja Annely Lillevälja ning kaunid soengud sättis pähe Laura Jõers! Ahvatleva muusikagurmee koostas  DJ Mista, pakkudes meelelahutuslikku muusikat kuni varaste hommikutundideni.

Foto: Maksim Toome

Ka sel nädalal ootab Deja Vu's kõiki vastupandamatu programm - reedel kostitatakse kõiki egiptuse salapära ning tõeliste aaretega Le Grande Spektaakel peol ning juba sel laupäeval ootab kõiki oma lapsukesi külla taas lõbus Vanaema! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles