Missipäeviku 3. päev: tore üllatus, et sõidad teise maailma otsa ja ikka kohtad mõnda eestlast!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Iluduskuninganna 2015 Kaari Ann Kolk ja Miss FinEst 2015 Tara Juliaana Kolppanen sõitsid Torontosse, et osaleda maailma ühel tuntumal iludusvõistlusel Miss Globe.

Kaari Ann ja Tara annavad Missipäeviku sissekannete kaudu Elu24 lugejatele igapäevaselt aimu, mida tähendab osalemine suurel maailma iludusvõistlusel. See ei ole sugugi puhkus ja lõbustused, vaid hoopiski töö ja kohustused!

Foto: Miss Globe

Ülevaate kolmanda võistluspäeva tegemistest annab edasi esmalt Kaari Ann: «Hommikuti tuleb ärgata varakult, hiljemalt kell 7 kohaliku aja järgi. Maitsev hommikusöök täna söödud, tuli kiiresti ennast valmis seada ekskursiooniks mööda Toronto kauneimaid kohti. Meile oli sõidutamiseks saadetud järgi imeuhke limusiin. Kuna enamus võistlejaid on alles tulemas veel tänase ja homse päeva jooksul, siis mahtusime ilusasti juba siinolevatega limusiini ära. Meiega sõitis kaasa ka Miss Globe võistluse president Petri Bozo. Külastasime Toronto kauneimaid kohti, käisime kohvikutes ja shopingulinnakus. Järjekordset fotosessiooni tehes hüüdsid järsku mööda minnes kaks vanemat härrasmeest: «Tere Eesti, rõõm sind siin näha!» Need olid kohalikud Kanada eestlased, kes juba palju aastaid tagasi siin endale uue kodu on rajanud. Nii tore üllatus, et sõidad kodust teise maailma otsa ja ikka kohtad mõnda eestlast seal.»

Foto: Miss Globe

Tara lisab: «Kui pildistamiseks paluti kaasa võtta oma riigi lipp, siis otsustasin selga panna Bastioni sinise kleidi, mis ideaalselt kokku sobib Soome lipu värvidega. Fotosessioonideks tuleb valmis olla kogu aeg, neid saab olema igal võistluspäeval. Toronto on väga ilus linn ja võistluse ajakavast oleme juba näinud, et saame veel paljude huvitavate kohtadega siin tutvuda. Õhtusöögi ajaks oli võistlejaid üle maailma palju juurde tulnud. Kõik tunduvad nii ilusad, seega konkurents saab olema väga tihe.»

Foto: Miss Globe
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles