Urmas Vaino väljakutse: saada Katrin Viirpalu jahisarve puhuma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hommikusaade «Terevisioon» ja saatejuht Katrin Viirpalu jahisarvega
Hommikusaade «Terevisioon» ja saatejuht Katrin Viirpalu jahisarvega Foto: ETV

Täna hommikul esitas Urmas Vaino ETV hommikusaates «Terevisioon» kaassaatejuht Katrin Viirpalule väljakutse ja saadab ta oktoobri lõpus Viljandimaale Eesti Naisküttide Seltsi ühisjahile jahisarve puhuma.

Selleks, et Katrin läheks jahisarve puhuma, tuleb «Terevisiooni» Facebooki postitusel täis saada 25 000 meeldimist.

Täna hommikul sai Katrin esimest korda sarvepuhumist proovida ja kuigi lihtne see polnudki. Esimese hooga tuli sarvest välja vaid paljulubav kähin. «Meie ilmateadustaja Martin Mileiko, kes on lastemuusikakoolis trombooni õppinud, jagas mulle esimesed näpunäited, kuidas sealt üldse heli välja saada,» rääkis Viirpalu.

Viirpalu on muusikaga tegelikult juba ammu sina peal ning kunagi õppis ta lastemuusikakoolis akordioni. Kolleegid on tema muusikahuvist teadlikud ja elavad innukalt kaasa. «Katrin on meil juba seitse aastat olnud lootustandev virtuoos. See lootus kestab edasi,» ütles Urmas Vaino ja loodab siiralt, et nüüd õnnestub Katrin puhkpillimängu juurde meelitada.

Järgmisel kolmapäeval kell 18 läheb Katrin Viirpalu jahisarve puhumist põhjalikumalt harjutama. «Multiinstrumentalist minust kord saab!» lubab ta.

Anna oma hääl ja saada Katrin Viljandimaale ühisjahile sarve puhuma!

Vajuta Like! Kogume sellele postitusele 25 000 meeldimist ja Katrin läheb jahile jahisarve puhuma! :PPÕN EV ÜLESKUTSE!...

Posted by ETV Terevisioon on Wednesday, September 23, 2015

Saada Katrin Viirpalu ühisjahile sarve puhuma! :P Täna hommikul esitas Urmas Vaino "Terevisioonis" Katrinile väljakutse ja saadab ta oktoobri lõpus Viljandimaale Eesti Naisküttide Seltsi ühisjahile jahisarve puhuma.Selleks, et Katrin läheks jahisarve puhuma, tuleb "ETV Terevisiooni" Facebooki sellel postitusel goo.gl/hrDEyb täis saada 25 000 meeldimist. Anna oma hääl ja saada Katrin Viirpalu jahisarve puhuma :)

Posted by Eesti Televisioon on Thursday, September 24, 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles