Käimas on castingud «Eesti Printsess 2015» konkursile!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Printsess
Eesti Printsess Foto: Eesti Printsess

Juba sel reedel ja pühapäeval toimuvad live-castingud ja test-pildistamised Eesti Printsess finaali kandidaatidega, kes valitakse 13-17-aastaste tüdrukute meilitaotluste seast.

Live-castingute põhjal saavad finaali kuni 15 kaunitari, kellega hakkab pihta täielik ettevalmistus - erinevad konsultatsioonid, defileetunnid, pildistamised ja finaalshow proovid.

Finaal-show toimub 25.oktoobril Tallinnas Violet Lounge's ja peale seda kõige edukamad osalejad saavad võimaluse alustada modellikarjääri ja esindada Eestimaad 2016. aasta maailma võistlustel ja festivalidel: Princess of the World, Teen Miss World, Teen Miss & Miss Continents, Festival Model & Talent World, Teen  Miss Planet, Teen Miss Galaxy, Teen Miss Nations, Super Model Universe, Miss Global International ja Miss United Continents.

Foto: Eesti Printsess

«Eesti Printsess 2015» finalistid esinevas samuti uue projekti «TV Start Estonia 2015» modellinduse kategoorias. «TV Start Estonia 2015» võitjad saavad võimaluse esindada Eestit rahvusvahelises  finaalis TV Start 2016, mis toimub 22. – 29. märtsil Egiptuses, kuurordis Sharm-el-Sheikh!

Et saada kutse live-castingule ja test-pildistamisele, tuleb saata taotlus e-mailile princess@destaterepublic.com, lisades 10 pilti ja info enda kohta.

Konkurssi sündmused ning uudised eelmise aasta printsessite kohta jälgige ametlikult Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles