Hotellikülaline nälgis surnuks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotellikülaline nälgis surnuks
Hotellikülaline nälgis surnuks Foto: SCANPIX

Suurbritannias Põhja-Londonis Bayswateri Hyde Park Towers hotellis leidis aset kummaline juhtum, milles üks hotellikülaline surnuks nälgis.

39-aastane Kieran Toman pani oma toauksele sildi «Mitte segada», toateenindus leidis hiljem ta surnukeha, kirjutab Daily Mail.

Mees üüris hotellis toa selle aasta 9. juulil. Kuna uksel oli keelav silt, siis hotellitöötajad ei sisenenud sinna.

Tomani surnukeha avastati kaks nädalat pärast seda kui ta oli seal toa võtnud.

23. juulil hakkas Tomani broneeritud toast kummalist lõhna levima. Hotelliteenija asus asja uurima ja leidis vannitoast mehe laiba.

Uuring näitas, et Toman oli toa broneerinud viieks kuuks.

Juhtumi uurijate sõnul ei leitud mehe laiba juurest midagi kahtlast. Samuti ei olnud mehel kriminaalset minevikku.

«Mees broneerib hotellis toa ja kaks nädalat hiljem leitakse ta sealt surnuna. Kuna ta palus end mitte segada, siis hotelli töötajad austasid ta soovi,» selgitasid uurijad.

Kõik Tomani asjad olid alles. Asjades seast leiti ka märkmik, milles olevad kirjutised olid kõik trükitähtedega. Uurijate arvates näitas kirjutiste sisu, et mehel võis paranoia olla.

«Ta oli mees, kes tuli Londonisse, kus ta ei pruukinud mitte kedagi tunda. Selles juhtumis on palju lahtisi otsi,» nentisid uurijad.

Mehe surma dokumentidesse kirjutati, et ta surm saabus nälgimise tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles