«Sind otsides» otsib Denissile ja Anzelikale Venemaalt isa

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sind otsides: Deniss ja Anzelika
Sind otsides: Deniss ja Anzelika Foto: ETV

Nagu enamiku isata kasvanud laste elud, algas ka kaugel Krasnodari krais sündinud Denissi ja Anzelika elu realistlikum pool armastuses kohtunud vanemate ootamatust lahkuminekust.


Anzelika oli poolteist aastat vana ja Deniss alles sündinud, kui ema otsustas elu Venemaal vahetada elu vastu Eestis. Põhjuseks toonane petmine laste isa poolt, mida noor naine andestada ei suutnud.

Võõras paigas uue elu alustamine tähendas laste jaoks vihma käest räästa alla sattumist. «Ühe korra proovisime isegi põgeneda vennaga, kui väiksed olime,» rääkis Anzelika saatejuht Margit Kilumetsale. Tegelikult neil aga kusagile põgeneda ei olnud, sest kõik sugulased ja vana-vanemad jäid kaugele Venemaale. «Emal ei olnud ka kuskile minna meiega ja ta lihtsalt ei osanud mitte midagi ette võtta,» mõistab Anzelika, kes nüüd on juba ise ema, toonast keerulist olukorda.

Raskuste kiuste on Anzelika ja Deniss oma eludega praegu rahul. «Põhimõtteliselt olen tõesti tänaseks kõik olulised eesmärgid saavutatud, ainult isa oleks vaja veel,» mõtiskles Deniss. Anzelika sõnul on nad vennaga arutanud ka ise isa otsimise võimalusi. «Oleme mõelnud, et võtame viisad ja läheme, aga kuhu?»

Kust otsida, oli küsimus ka saate meeskonna jaoks, kuna ükski Venemaale maha jäänud laste sugulastest isa tänasest asukohast enam midagi ei teadnud.

«Sind otsides» on eetris laupäeval kell 20 ETVs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles