Foxi kanalid toovad talveks värsked sarjad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarjaga «Meeleheitel koduperenaised» liitub Vanessa Williams (keskel).
Sarjaga «Meeleheitel koduperenaised» liitub Vanessa Williams (keskel). Foto: Disney / ABC / ESPN Television

Juba aasta aega ka Eesti kodudes nähtavad rahvusvahelise telekorporatsiooni Fox kanalid pakuvad algaval sügistalvisel telehooajal värskeid sarju, mida kodumaistelt kanalitelt veel niipea ei näe.



 «Esimese aastaga suutsid Foxi kanalid teha ära tubli töö vaatajate südamesse jõudmisel,» kinnitab Foxi kanalite turundusjuht Karoli Hindriks. «Näiteks viimase kuu jooksul on kanalil Fox Life olnud 396 000 vaatajat, Fox Crime’il 375 000 ja National Geographicu kanalil 363 000 vaatajat.»

Mehi on vaatajate hulgas pisut vähem kui naisi ja vaataja vanus on keskmiselt 15–29 eluaastat. «Kuna meie programmis on palju uusi sarju ning juba tuntud sarjade uusi hooaegu, siis on see ka üsna hästi seletatav, kuna teada ju on, et eestlased telesarju armastavad,» lisab Hindriks.

Sügistalvise hooaja parimate paladena toob Hindriks esile ennekõike National Geographicu eestikeelsete subtiitritega loodussarja «Igavene ränne», mis viib vaatajad jälgima loomade raskeid rännakuid liigi säilimise nimel. Need teekonnad on jäädvustatud detailsemalt kui kunagi varem ja annavad ülevaate matkadest, mida ajendab vaid instinkt. Sari algab 7. novembril.

Telekanalis Fox Life jõuab 22. detsembril ekraanile «Grey anatoomia» värske, seitsmes hooaeg ning vampiirifilmide ja -sarjade sõprade rõõmuks algab 2. detsembril sarja «Puhas veri» kolmas hooaeg.

15. novembril hakkab aga jooksma auhinnatud briti sari «Abielus, vallalised ja teised».
Hindriksile teadaolevalt alustab sama sari nädal aega hiljem ka ETVs, mis annab Fox Life’ile seitsmepäevase edumaa. Sarja iseloomustab teravmeelne huumor, aga ka suhted, sõprus ja intriigid. Selle peategelasteks on kuus sõpra, kes püüavad selgusele jõuda, missugune näeb välja tänapäeva paari elu.

Jaanuaris toob aga Fox Life ekraanile eesti publiku tõelise lemmiku, sarja «Meeleheitel koduperenaised» seitsmenda hooaja. «Jällegi on koosseisu lisandunud uus perenaine ja sedapuhku kehastab teda meie vaatajatele nii filmidest kui ka sarja «Inetu Betty» Wilhelmina rollist tuttav Vanessa Williams,» avab Hindriks pisut uue hooaja sisu. Peale selle algavad jaanuaris sari «Weeds» ja võistlus «Tantsi, kui oskad».

Fox Crime’i säravaimaks täheks on menukoomiksi põhjal loodud draamasari «Elavad surnud», mis esilinastub Eestis vaid neli päeva hiljem kui Ameerikas, 2. novembril.
15. detsembrist jätkab uue hooajaga krimisari «Castle» ning aasta alguses jõuavad ekraanile sarja «Dexter» viies ja «Kurjuse kannul» kuues hooaeg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles