Kõrv peale: Sia avaldas tuliuue ilusa singli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsija Maddie Ziegler ja laulja/laulukirjutaja Sia
Tantsija Maddie Ziegler ja laulja/laulukirjutaja Sia Foto: SCANPIX

Laulja, helilooja, produtsent ja tuntud hitimeister Sia avaldas uue singli «Alive», mis on tema tulevaselt albumilt «THIS IS ACTING» (Monkey Puzzle Records/RCA Records).

Singli «Alive» kirjutasid Sia, Adele ja Tobias Jesso Jr. ja produtseeris Jesse Shatkin, kes oli ka kaasautoriks ja- produtsendiks Sia massiivsele ülemaailmsele hitile ja nelja Grammy nominatsioonile kandideerinud loole «Chandelier».

Sia avaldas oma edetabelite tippe ja kriitikute südameid vallutanud albumi «1000 FORMS OF FEAR» (Monkey Puzzle Records/RCA Records) eelmise aasta juulis, mis sisaldas megahitte «Chandelier» ja «Elastic Heart». Muusikavideo «Chandelier» on kogunud juba üle 900 miljoni vaatamise ja selle järjena ilmunud muusikavideo «Elastic Heart» omab üle 399 miljoni vaatamise.

Foto: promo

Sia on meeletult andekas ja loov artist, kes on tuntud kui edukas hitimeister, olles kirjutanud lugusid artistidele nagu: Rihanna, Katy Perry, Britney Spears, Kelly Clarkson, Carly Rae Jepsen, Beyoncé ja Celine Dion. Sia on kaasa teinud ka teiste artistide projektides, aidanud hittideks teha lood nagu «Titanium» David Guettaga, «Beautiful Pain» Eminemiga ja «Wild Ones» Flo Ridaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles