Toidupanga mündikampaania toetuseks joonistatakse plakateid

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taimset toitu tuleb kindlasti süüa, aga lastearsti hinnangul lapsele ainult sellest ei piisa.
Taimset toitu tuleb kindlasti süüa, aga lastearsti hinnangul lapsele ainult sellest ei piisa. Foto: SCANPIX

Sellel laupäeval, 30. oktoobril, tulevad MTÜ G4S noorteklubi kasvandikud kokku Tallinna Ahhaa keskuses, Tartu Tähe noortekeskuses, Rakvere avatud noortekeskuses ja Haapsalu noorte huvikeskuses, et võtta ette kampaaniaplakatite tegemine Toidupanga mündikampaania toetuseks.

MTÜ G4S Noorteklubi juht Triin Maripuu teatel juhatab ürituse sisse Toidupangaga tegelev vabatahtlik, kes räägib noortele toidupuuduse sotsiaalsetest algpõhjustest, toiduabi vajalikkusest, Toidupanga tegevuse ülesehitusest ning Toidupanga mündikampaaniast, samuti oma isiklikest kogemustest vabatahtlikuna töötamisel.

Pärast sissejuhatust saavad kokkutulnud asuda plakateid kujundama – avades asja olemust läbi oma silmade ja arusaama, rõhutades just seda, mida nemad oluliseks peavad.

Kaks tundi kestev töötuba algab Tartus kell 12, Rakveres ja Haapsalus kell 13 ja Tallinnas kell 15.30. Valminud kampaaniaplakatid annab G4S noorteklubi Toidupanga käsutusse, et neid saaks kasutada Toidupanga mündikampaania läbiviimisel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles