Missipäeviku 5. päev: fotosessioon ei ole lihtsalt seismine ja naeratamine, vaid päris väsitav ja pingeline

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tara koos Miss Globe 2014 võitjaga
Tara koos Miss Globe 2014 võitjaga Foto: Erakogu

Reedel oli Miss Globe kaunitel kandidaatidel Torontos väga pikk ja tihe päev.

Nagu Kaari Ann ütles, siis kerge see küll ei olnud: «Esimese poole päevast oli meil pressikonverentsi proov. Anti täpsed juhised, kuidas istuda ja astuda, mida rääkida ja mida mitte. Edasi tuli kohale terve juuksurite ja meikarite meeskond, kes asusid meid fotosessiooniks ette valmistama. Seekord pildistati rahvuslikes kostüümides. Paljudel riikidel annab oma rahvuslikku kostüümi lausa sellise tõelise karnevalikostüümina esitleda, kus sulgi ja sabasi, kulda ja karda ülipalju lisatud.»

Kaari Anni pidulik ja elegantne valge kleit sinise ja musta kaunistusega kuulub «Sixtina» kollektsiooni, mis on noorte moekunstnike looming.

«Edasi toimus pildistamine kokteilkleitides. Hakkan natuke juba aru saama modellitööst ja sellest, et fotosessioon ei ole lihtsalt seismine ja naeratamine, vaid ikka päris väsitav ja pingeline. Peale lõunasööki seadsime ennast valmis igat kandidaati tutvustava videoklipi filmimiseks, kus räägime ka Miss Globe 2015 hääletussüsteemist. Anname seal ka juhiseid, kuidas saab meid otse finaali 15 parima hulka hääletada. Pikk ja tihe päev lõppes maitsva õhtusöögiga ja laupäevasele pressikonverentsi päevale võib üsna rahulikult ja ettevalmistatult nüüd vastu minba.»

Foto: Erakogu

Tara lisab, et talle meeldis töötada tõeliste professionaalide näpunäidete järgi ja nende käe all. «Ka juuksurid ja meikarid tegid väga head tööd. Nii väga ootan, millal saab neid fotosid ja videot näha. Vahepeal oli mul natuke vaba aega ja siis tegin tantsutrenni ning harjutasin oma talendivooru numbrit. Trenn iseenda jaoks andis kohe nii hea enesetunde.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles