Foto! Rahvasaadik Liina Kersna käib tööl Rolls Royce'iga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvasaadik Liina Kersna käib tööl Rolls Royce'iga
Rahvasaadik Liina Kersna käib tööl Rolls Royce'iga Foto: Erakogu

ETV «Ringvaade» tabas seni sõltuvalt ilmast kas disainiikoonist Vespa rollerit või keskkonnasäästlikku hübriidautot Toompea lossi ette parkinud Liina Kersna välja astumas säravvalgest 1960. aasta Rolls Royce'ist.

Kui meedia hiljuti riigikogu liikmete autoparki esitledes kasutas väljendeid «uhke ja eputav», siis autoasjatundjad hindasid nähtud galeriid pigem halliks, igavaks ja stiilikesiseks. «Eesti tõenäoliselt ainsa sõidukorras Rolls Royce Silver Cloud II kohta taolised epiteedid kindlasti ei kehti,» ütleb Kersna. «Selliste autodega sõitsid omal ajal nii Elvis Presley kui Frank Sinatra.»

Täna hommikul lahvatanud Stalnuhhini- skandaali tuules küsitakse õhtul «Ringvaates», kust meil ikkagi jooksevad piirid? Ja kas Rolls Royce'i ning autojuhi rendiks piisab kuluhüvitistest või maksab Kersna seda nii nagu maksis oma hübriid- Lexustki isiklikust palgast?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles