Galerii: legendaarne Europe meelitas kokku noored ja vanad rokifännid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval esines Rock Cafés Rootsi legendaarne rokkbänd Europe, kes saabus Eestisse oma uue maailmaturnee «War Of Kings World Tour» raames.

Foto: Jaanus Lensment

80ndate maailma üks edukamaid rokkbände Europe esines Eestis esmakordselt. Pärast taasühinemist aastal 2003 on bänd välja andnud viis stuudioalbumit, ansambli uusim plaat nimega «War Of Kings» nägi ilmavalgust selle kuu alguses. Europe'i laulja Joey Tempesti sõnul on «tegemist albumiga, mida bändiliikmed on alati tahtnud teha juba alates ajast, mil nad lapsepõlves kuulasid Led Zeppelini, Deep Purple’it ja Black Sabbathit.»

Viimase kümnendi jooksul on Europe palju tuuritanud, andes sadu kontserte maailma erinevates paikades. «Võtsime ette väga pika tee. Tahtsime taasluua bändi just kõige õigemal viisil. Pärast taasühinemist on see võtnud aega üle kümne aasta ning viinud meid lugematutele turneedele, kuid nüüdseks oleme lõpusirgel ning saame öelda, et oleme seda teinud just nii nagu tahtsime!» ütles Tempest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles