Reedesel Tjuun Inil esitleb Zero T oma samal päeval ilmuvat albumit «Golden Section»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zero T
Zero T Foto: promo

Sel reedel, 2. oktoobril toimub Sinilinnus Tjuun In peosari, kus väliskülalistena mängivad muusikat inglise djd ja produtsendid Technimatic ja Zero T. Viimane esitleb ühtlasi ka oma samal päeval ilmuvat albumit «Golden Section». Pidu toimub kahes saalis ning kodumaistest djdest on esindatud lisaks Takeshi, Ecstatic, Susanna ning residendid L.Eazy, Qba ning To-Sha. Visuaale teeb Teng.

Zero T ehk alias Zero Tolerance on pärit Dublinist. Tema loomingut on alates 2000. aastast väljastanud paljud tuntud trummi ja baasi plaadifirmad nagu C.I.A., Signature, Subtitles, Liquid V, Hospital, Commercial Suicide, Reinforced, Innerground jt. Zero T teine album «Golden Section» ilmub reedese Tjuun Iniga samal päeval, 2. oktoobril Dispached plaadifirma alt. Zero T esimene LP «Cheap Shots» ilmus seitse aastat tagsi C.I.A plaadifirma alt.

Technimatic koosneb kahest artistist Technicolour & Komatic, kes 2007. aastal otsustasid koondnime alt muusikat luua. Eelmisel aastal ilmus Technimaticult paljukiidetud esikalbum «Desire Paths» Shogun Audio alt. Nende LP valiti Mixmag ajakirja 2014. a Top 10 dance albums kategooriasse ning UK 2014.a trummi ja bassi küsitluse «Parimaks Albumiks».

Foto: promo

Tjuun in on Eesti vanim, 15. aastat tegutsenud trummi ja bassi sariüritus ja reedeõhtune (kell 22-00) saade Raadio 2-s. Nii saadet kui pidusid on väisanud mitmed artistid meilt ja mujalt. R2DNB 2013 ja 2014 küsitlusel valiti Tjuun In parimaks kodumaiseks trummi ja bassi peoks.

2. oktoobri Tjuun Ini kinosaalis mängivad muusikat: Technimatic, Zero T, Qba, L.Eazy ja To-Sha ning kohvikusaalis Ecstatic, Takeshi ja Susanna.

Uksed avatakse 23:00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles