Galerii: IRIS JANVIER sügiskollektsioon on valmis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

IRIS JANVIER laitmatult väljapeetud sügiskollektsioon tutvustab hooaja tähtsamaid moelõikeid. Taas keskendume trendikate ja mugavate mudelite loomisele, kus fookuseks on puhtad siluetid, kvaliteet, viimistlus ja luksuslikud materjalid. 

Uue kollektsiooni rõivad annavad enesekindlust ja sõltumatust, samas õhkub nendest ka nooruslikku elujõulisust ja energiat. 

Foto: Dmitry Knut

Lihtsaid lõikeid täiendavad elavad mustrid, näha on klassikalisi ühevärvilisi lahendusi ning neutraalseid toone, julged nahkdetailid ja elegantsed õhtukleidid defineerivad naiselikkust hoopiski uuel ja erilisel moel.

Hooaeg hooaja järel hoolitseme selle eest, et Teieni jõuaksid vaid tõeliselt erakordsed kangad ja kaasaegne disain.

Foto: Dmitry Knut

Oma uue kollektsiooniga tähistame moeteoseid, mis mitte ainult defineerivad 2015/2016 hooaega, vaid on ka targad ostud, millesse armutakse igaveseks.

Uus kollektsioon on saadaval IRIS JANVIER showroomis ja Tallinna Kaubamaja Eesti Disaini osakonnas. 

Foto: Dmitry Knut

IRIS JANVIER on kodumaine moemaja, kus igas disainitud esemes põimuvad modernsus, funktsionaalsus ning suure hoolega läbi mõeldud detailid. Brändi filosoofiaks on luua stiilseid naisteriideid taskukohaste hindadega, mis oleksid ühtaegu klassikalised ja uuenduslikud. Vastandite omavahelise sümbioosi loomiseks sulatatakse traditsioonilised rõivaelemendid meisterlikult kokku uute tehnoloogiate ja luksuslike kangastega.

Väljaspool hooaega eksisteerivat disaini luuakse koostöös noorte moeloojate ja Kunstiakadeemia tudengitega, tuues sellega naistemoodi värskust, põnevust ja uusi seisukohti. Väga kaasaegne on ka IRIS JANVIER naiselikkuse tõlgendamine, mis väljendub päikeselises ja õrnas, kuid samas tugevalt geomeetrilises loomingus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles