Elu24 video! Viljandi Guitar Trio: meil ei ole kuhugi kiiret

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 1. oktoobril toimuva muusikapäeva raames astus Postimehe toimetuses lühikontserdiga üles Viljandi Guitar Trio, kuhu kuuluvad Jalmar Vabarna, Jaan Jaago ja Argo Vals. Elu24 uuris enne kontserti trio tegemiste kohta.

Tänane päev oli trio liikmetele üsna tihe. Juba kell 9:30 anti kontsert Kultuuriministeeriumis ning kell 14:00 Postimehe toimetuses.

Kuigi meestel on olemas ka muud projektid, millega tegeleda, jääb neil aega Viljandi Guitar Trios musitseerimiseks. Pigem ongi grupeering rohkem eneseväljendusprojekt, mis ei nõua palju aega. Samuti on tekkinud omavaheline mõistmine ning liikmete enda arvates musitseerivad nad koos vanaduspõlveni.

Ka kontserte ei anna nad kolmekesi koos väga tihti. Viljandi Guitar Triot on küll võimalus erapeole tellida, aga Jalmar Vabarna sõnul on nad üsna kallid.

Veel lubavad Jaan Jaago ja Jalmar vabarna, et oma triosse nad elektroonilisi elemente ei kaasa ning jäävad oma hetkestiilile truuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles