Tori Spelling valedetektori all: ma seksisin kahe «Beverly Hillsi» staariga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori Spelling, Brian Austin Green, Jennie Garth, Jason Priestley, Hilary Swank, Ian Ziering, Vincent Young, Tiffani-Amber Thiessen
Tori Spelling, Brian Austin Green, Jennie Garth, Jason Priestley, Hilary Swank, Ian Ziering, Vincent Young, Tiffani-Amber Thiessen Foto: Vida Press

Kunagise noortesarja «Beverly Hills, 90210» näitlejanna Tori Spelling tunnistas, et ta seksis kahe sarja staariga.

Teletäht vastas küsimustele valedetektori all saates «Tori Spelling: Celebrity Lie Detector», vahendab TooFab.

Spelling tunnistas, et tal oli intiimsuhe tervelt kahe sarja staariga ja ühest neist pole ta kunagi varem avalikult rääkinud.

«Ma olin noor tüdruk. Brian [Austin Green] ja mina olime noorimad, 16-aastased, ja ma mäletan, et kui esimest korda tema kätt surusin, oli mul see tunne... Ma ihaldasin teda,» meenutas Spelling. Naise sõnul oli nende vahel rohkemat kui seks ja tal tuli noormehe läheduses kananahk ihule.

Teisi variante eemaldades jäi saates lauale veel kaks nime - Luke Perry ja Jason Priestley. See, kummaga tegemist oli, selgub laupäeval, kui saade «Tori Spelling: Celebrity Lie Detector» telekanali Lifetime eetrisse läheb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles