Take That tahab suvetuurile Cheryl Cole`i?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tinie Tempah
Tinie Tempah Foto: SCANPIX

Eelmisel kolmapäeval rääkisid Take Thati tüübid BBC 1 hommikusaates oma järgmise suve kontserttuurist, mille pileteid on viimastel päevadel ostetud nagu sooje saiu.

Saatejuhi küsimuse peale, kas keegi on ühinemas bändi tuuriga, olid mehed esiti väga arglikud ega tahtnud midagi vastata, kirjutab Daily Mail.

«Tegelikult me just eile arutasime seda asja,» ütles Robbie Williams siiski. «Paar nime jäid sõelale ja me suhtleme nendega just praegu,» lisas ta.

Jutukera veeres edasi ja kui jutuks tulid X Factori saates võistlevate lauljate väljavaated, tuli esile ka Cheryl Cole`i nimi. «Ka sul on tema otsenumber?» küsis bändiliige Mark Owen saatejuhilt.

Seda peetakse üsna kindlaks vihjeks, et Take Thatil on Cheryliga tõsi taga. Kuigi sõna-sõnalt mehed raadiosaates Cheryli kutsumise plaani ei kinnitanud, kirjutab näiteks bändi fännisait takethatfansite.com sellest, et Robbie tahab Cherylit tuuril näha, kindlas kõneviisis.

Teine isik, kes tuuri külalisesinejate kontekstis raadiosaates mainimist leidis, on inglise räppar Tinie Tempah (21).

Take Thati Euroopa-kontserttuur algab tuleva aasta 30. mail Sunderlandis, Inglismaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles