Elu24 video ja galerii: Karl-Erik Taukar esines Viru Keskuses toimunud FIBITI moesündmusel

Laura Sinimäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna jätkus Viru Keskuses traditsiooniline moesündmus FIBIT (Fashion Is Back In Tallinn), mis tõi taas publikuni Eesti parimate moe– ja elustiiliblogijate nägemuse sügistalvisest stiilist ja moe-lounge’i esinema palju stiilseid esinejaid. Muusikalise etteaste tegid Liis Lemsalu ja Karl-Eerik Taukar.

Laupäevane FIBITi päev pakkus Viru Keskuse külastajatele alates kella 13.00 parimat meelelahutust, sest aatriumis asuvas moe-lounge’is astusid üles andekad ja stiilsed Liis Lemsalu ja Karl-Erik Taukar ning toimusid moe– ja stiiliteemalised vestlusringid.

Ajakirja MOOD peatoimetaja Kristi Pärn-Valdoja rääkis ajakirja MOOD saamisloost, moe– ja elustiiliajakirjade igapäevaelust ning tihedast reisigraafikust ja põnevatest kogemustest, mis on viinud teda intervjueerima maailmakuulsaid moedisainereid, näitlejaid, muusikuid jpt.

Kvaliteetparfümeeria ja -kosmeetika võlumaailma Créme de la Créme tippspetsialist Kai Laidla avas parfüümimaailma suurimaid saladusi, tutvustas maailmakuulsate parfüümimajade loomingut, esitles sügise rabavamaid uudiseid, rääkis sellest, kuhu on teel tuleviku parfümeeriamaailm ning purustas parfüümidega seotud müüte.

FIBITi lõpetas Eesti Kunstiakadeemia moestilistika eriala lõpetanute loodud LOOKBOOK 8 meeskond, kellest olid kohal Ethel Tamm ja Johanna Eenma. Neid kuulis vestlemas LOOKBOOK 8 loomisloost ning moestilistikast laiemalt. Stiilipäeva juhtis ja muusikat valis Electra.

Nii nagu reedelgi sai ka laupäeval näha Viru Keskuse aatriumis kõrguvatelt ekraanidelt kolme kogenud moe– ja elustiiliblogija parimaid stiilinippe ning oli võimalus tutvuda nende endiga.

Moe– ja elustiiliblogijad Aljona Eesmaa (Sokolovskaja), Britta Talving ningLucine Ayanian olid virtuaalsetesse moeetendustesse kokku sobitanud nende nägemuse saabuvast sügishoojast tuues moepublikuni kolm eriilmelist stilistikat vastandades ja sobitades minimalistlikku stiili kirgaste värvidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles