Laupäeval toimub Eesti Misterite TOP 20 ja 20 tegevusaasta juubeli tähistamine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimub Eesti Misterite TOP 20 ja 20 tegevusaasta juubel
Toimub Eesti Misterite TOP 20 ja 20 tegevusaasta juubel Foto: Leo Täht

Eesti Misterite TOP 20 ja selle 20a. juubel - MISTER ESTONIA YEAR WINNER juba sel laupäeval klubis Cat House.

Tänavu saab Leo-Sergei Tähel 20 aastat Misterite võistluste korraldamistest Eestis.

Foto: Leo Täht

Esimene tema organiseeritud võistlus toimus legandaarses Tallinna Linnahallis. 1995 aastal valiti Mister Estonia, kelleks sai Andres Lints.

Foto: Leo Täht

1998 asutas Leo Mister Pärnu võistluse ning aastal 2000 alustas koostööd Miss Estonia peakorraldaja härra Valeri Kirsiga. Üheskoos oli loodud Suvemiss & Suvemees regionalvõistlused ja modellide konkurss Top Man & Model Estonia. Leo Tähe valitud misterid on esindanud meie Eestimaad Mr. Intercontinental, Manhunt International, Mr. Baltic Sea International ja Mr. International paljudes maailma finaalides. Eesti mehed hoiavad meie lippu alati kõrgel!

Foto: Leo Täht

Juubeliaasta puhul on käimas parimate aastavõitjate interneti hääletus mis toimub ravhusrvahelises iludusvõistluste portaalis  SIIN!

Põhjamaade iludusvõistluste portaal Nordic Beauty Pageants Organization kajastab juubeliüritust mis toimub 10. oktoobril messi ILU SÕNUM raames ja leiab aset klubis Cat House Concert Hall`is aadressil Tartu mnt.17.

Foto: Leo Täht

Juubeliürituse programm on moeetenduse vormis kestvusega 2x25 min, kus astuvad üles misterite võistluste aastavõitjad.

Õhtujuhiks on Andres Lints - finaali Manhunt International 1995a. 7. koht. 

Külalistena esinevad Sixtina modellid ja erikülalisena astub lavale showtrupp SirN. Üllatusena võtavad  Eesti Misterid ka laulu üles. Õhtu tantsumuusikat valib DJ Frank Hendrikson. Etenduse lavastaja on Elmer Põld.

Foto: Leo Täht

Lisaks on kohal ka Eghert-Sören Nõmm - Mister Europe Estonia 2013 tiitli omanik, kes esindab Eestit rahvusvahelisel võistlusel Mister International 2015, mis toimub novembri lõpus Filippiinide pealinnas, Manilas.

Foto: Leo Täht

Mister Estonia partneriteks on: ilumess «Ilu Sõnum», Elu24.ee, Nordic Beauty Pageants Organization, Sixtina Moe-ja tantsukool, SirN, «Odessa» vahuveinid,«Kapten Grant» kalatooted.

Ole laupäeva õhtul kohal Cat House`is!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles