Pangajuht Priit Põldojat, vandeadvokaat Jüri Sirelit ja Marko Kaljuveeri ühendab Golf

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pangajuht Priit Põldojat, vandeadvokaat Jüri Sirelit ja Marko Kaljuveeri ühendab Golf
Pangajuht Priit Põldojat, vandeadvokaat Jüri Sirelit ja Marko Kaljuveeri ühendab Golf Foto: Ajakiri Golf

Tõepoolest, mis ühendab pangajuht Priit Põldojat, vandeadvokaat Jüri Sirelit ja Marko Kaljuveeri? 

Foto: Ajakiri Golf

Õige vastus on – golf!

Postkastidesse ja müügikohtadesse on jõudnud ajakirja Golf kolmas, tänavune sügisnumber. Uus number annab edasi lugusid, mis puudutavad nii või teisiti igatühte. Näiteks on pangajuht Priit Põldoja leidnud golfi kaudu toreda väljundi isa-poja suhtele.

Foto: Ajakiri Golf

Vandeadvokaat Jüri Sirel algatas erilise võistluse, millest tehtud pildid ei luba kaheldagi, et neil poseerivad golfarid naudivad oma lemmikala. Lisaks avab Eesti Golfi Liidu president Marko Kaljuveer oma varalahkunud pojast jutustades haavaarmides südame.

Elustiiliajakirja sügisnumbris räägitakse palju golfist kui mängust ning selle kaudu ka mitmetest toredatest inimestest ja ettevõtetest, kohtadest, kuhu lemmikala on golfareid viinud, võistlustest ja saavutustest, aga juttu on ka tervislikust toitumisest, ilunippidest, saatuslikest sündmustest eluteel ja paljust muust. 

Täpsemini — ajakirja kaante vahele mahub kogu meid ümbritsev elu selle mitmekesisuses, vaadatatuna läbi golfiprisma.

Head lugemist! 

Foto: Ajakiri Golf
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles