Vägev pidu laupäeval: Raadio 2 menusaated väljuvad eetrist rahvast tantsutama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommy Cash möllas ööklubi Privé laval. DJ Quest ja Paul Oja
Tommy Cash möllas ööklubi Privé laval. DJ Quest ja Paul Oja Foto: Privé

Vahel tuleb ette seiku, kui raadioinimesed tahavad ennast veidike ka eksponeerida ja hinnalisse mikrofoni pomisemise asemel lasta oma lemmiklugusid otse rahvale. See ongi üks säärastest juhtumitest - pikki aastaid Raadio 2 eetris kõlanud hittsaated «Tramm Ja Buss» ja «Programm» võtavad oma lugulaulud-masinvärgid kaasa ning tulistavad laupäeval, 10.oktoobril terve öö uut ja vana hip-hopi ning trummi ja bassi.

Eks see ole ju tegelikult juba pea 20 aastat teada värk, et hip-hopi nn posse ja trummibassi nö skene ootamatult hästi läbi saavad. Hip-hopi poolt esindavad räpisaate «Programm» vedurijuhid Quest ja Paul Oja panevad kusjuures tänini vahel peale mõne legendaarse dnb träki näiteks Bad Company'lt või Roni Size'i kateedrilt. Drum&bass'i poolt esindavad «Tramm Ja Buss» tantsusaate isafiguurid S.I.N ja Raul Saaremets võivad aga probleemide ja hoiatusteta lajatada kõlareisse biite otse Comptonist, läänerannikult või noore LL Cool J suust.

Foto: Raadio 2

Ehk - tegemist on stiilipuhta kombinatsiooniga meelelahutuslikust ristturundusest, kus kaks leeri sulanduvad sujuvalt üheksainsaks entiteediks, mille kliimaksi saabudes ei saa enam keegi täpselt aru, mis kuradima legendaarne pull see siin käib.

LOOS: Loosime ägedamatele NEW ERA nokatsid ja laua koos tervitusega Hennessy'ilt Von Krahlis! Loe siit täpsemalt.

Üritus Facebookis.

PAUL OJA

★ QUEST ★

★ S.I.N ★

RAUL SAAREMETS

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles