Zenja Fokin: kui teid miski häirib, siis tuleb sõna võtta!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljuti pani Maarjamaa üks kuulsamaid stiliste, Zenja Fokin häbiposti koeraga enda kodu lähedal jalutanud naisterahva, kes ei viitsinud oma lemmiku järelt kakajunne korjata ja prügikasti visata.

Zenja, oled üks vähestest, kel on julgust öelda silma riivavad asjad välja ilma peenutsemata? Kas sa ei karda, et see võib karmilt kätte maksta?

Jah, minu postitus Facebookis võttis väheke suurema pöörde, kui ma oleks oodanud. Kuid mingil määral siiski aitäh Elu24le ja siinjuures ka inimestele üleskutse, et kui te näedte midagi, mis teid igapäevaselt häirib, siis võite alati vihje saata ja avalikult sõna võtta.

Kõik julgevad sisistada selja taga, aga näiteks kui mina julgen välja öelda asjad nii nagu nad on, siis käib pauk ja mina olen ise hoopis süüdi, et julgen rääkida. Ja tegelikult ma võingi natukene süüdi olla ja see «jäme lehm», et tähenda, et kui sul on pisut kurve, siis sa oled kole... See «jäme lehm» kuvas tegelikult matslikkust.

Aga kui ma oleks lihtsalt öelnud selle naise kohta mats, siis poleks Elu24 seda üles noppinud ja avaldanud. Nüüd võttis aga asi hoopis sellised pöörded sisse, et kõik panid tähele.

Aga mida ma tahan ikkagi öelda on see, et kui su koerake on midagi teinud sinna rohu sisse või tänavale, siis koer ju seda ise koristada ei saa. Seega korista ära! Mida sa hakkad kiunuma ja mulle vene leksikoni presenteerima!

Ma arvan, et probleem sai lahendatud ja täna on koerte omanikud juba tänu sellele loole ka  tähelepanelikumad ja koristavad agaramalt oma lemmikute järgi.

Aitäh, Zenja! Elu24 sai tänu sulle suurepärase idee!

Tellisime Elu24 logoga koerte kakakotte, mida hakkame tasuta jagama koerte omanikele. Sellega soovime pöörata tähelepanu justnimelt sellele, et koeraomanikel tuleks oma lemmiku järgi ikka ise koristada. Koeral pole ju käsi!

Linn puhtaks koos Elu24ga!

Vaata emotsionaalset videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles