Galerii: moekeiser Giorgio Armani suvekodu mere ääres

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giorgio Armani Saint Tropez'is jahi pardal.
Giorgio Armani Saint Tropez'is jahi pardal. Foto: Vida Press

Giorgio Armani on töönarkomaan maailma moeparnassi absoluutsest tipust, kuid küllap mees juba teab, kuidas end oravarattast välja lülitada - näiteks luksuslikus mereäärses suvekodus Saint-Tropezis, mille ta aastal 2006 omandas.

Kuigi Armanil on kodusid üle ilma, veedab 65-meetrise jahi omanik Saint Tropez'i rannikul päris palju aega ning jääb seal ka fotograafide vaatevälja. Vogue Living külastas aga moekeisri suvekodu, mille mees aastal 2009 terviseprobleemidele vaatamata ise disainida lasi.

«Ma tahan asju omamoodi teha. Mitte et mul midagi arhitektide vastu midagi oleks, aga ise tehtud on ikka parem,» leidis staarhitektid Peter Marino ja Massimiliano Fuksase palganud moekeiser ning tema näpunäidete kohaselt lisati majale ruumid külaliste tarvis, basseini ning klaasgalerii maja tagaküljele. Vaata pilte Vogue'i galeriist: kuidas Armani stiil sulle meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles