Liina Vahtrik sai kohtunikelt kiita: jää või uskuma, et siin tatsas mees ringi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» 2. saade, Liina Vahtrik
«Su nägu kõlab tuttavalt» 2. saade, Liina Vahtrik Foto: Viktor Burkivski

«Su nägu kõlab tuttavalt» teises saates kehastas Liina Vahtrik The Verve'i ja laulis lugu «Bitter Sweet Symphony».

Andrus Vaarik: Erinevalt eelmistest lugudest on see ka mulle väga tähtis. Tal on mingi selline maagia, karisma ja võlu, mida ma ei oska sõnadesse panna. Sellepärast ma jälgisin ka väga tähelepanelikult ja väga pöialt hoides. Minu meelest sa said suurepäraselt hakkama selle keerulise lavastuse juures. Tee tööd, näe vaeva ja siis tuleb kiitus kohtunikelt.

Olav Osolin: See on üks neid laule, et ma olen selle laulu peale ostnud CD ja nagu kümneid kordi juhtub, seal ongi ainult see üks laul. Lugu selle eest on uhke. See on tegelikult ripitud Rolling Stonesi "Last Time'ist", millest tuli ka suur kohtuprotsess, mistõttu nüüd on sinna autoriteks pandud ka Jagger/Richards. See Richard Ashcroft tuli sul päri uhkelt välja. Muidugi seda ülbust oleks võinud olla veel rohkem, aga ma saan aru, et daamid ei saa käituda niimoodi nagu mehed. Selles ongi erinevus, olgugi, et tänapäeval öeldakse, et seal pole mingit vahet, et naised ja mehed on kõik samamoodi - ei ole, naised on alati viisakamad ja nad ei tõukle tänaval nagu mehed. Mis puudutab hääleliselt, siis see oli üsna lähedal.

Tanja Mihhailova: Mulle väga meeldis see lavastus ja sinu välimus ja su olek - sihikindel ülbus. On küll ülbust näha, minu jaoks oli piisavalt ülbe. Naised peavadki natuke tumedamaks tegema oma tämbri, et oleks mehelikuma, aga see fraseering ja fraasi lõpud olid väga hästi tehtud.

Liis Lemsalu: Minule see väga meeldis, väga sihikindel mees. Jää kasvõi uskuma, et siin mees tatsas ringi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles