Raadio 2 toob Tartu tudengite sügispäevade melu koju kätte

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Aesma ja Indrek Vaheoja
Madis Aesma ja Indrek Vaheoja Foto: Arne Holm

Raadio 2 on sel nädalal Tartus, et tuua rikkaliku programmi vahendusel kuulajateni tudengite sügispäevade melu.

Tartusse suunduvad Raadio 2 saatejuhid Madis Aesma, Indrek Vaheoja, Eeva Esse, Helle Rudi, Margus Kamlat, Erik Morna, Kristo Rajasaare, Raul Saaremets ja Koit Raudsepp.

Esimesena läks Tartust otse-eetrisse Raadio 2 «Hommik!», mis alustas täna kell 7.00 Raekoja platsilt. Hommikuprogramm läheb eetrisse igal hommikul erinevast Tartu linna paigast ja saadet edastatakse saatebussist, et olla vahetult parimate sündmuste keskel. 

«Raadio 2 kohalolek Tartu sügispäevadel ei ole pelgalt kajastus, vaid sellest on saanud üks oluline osa festivalist. Raadio 2 inimesed on hingega asja juures ja löövad kaasa festivali kujundamisel ka stuudioväliselt. Näiteks Tantsumaratonil muusikat mängides,» ütles sügispäevade korraldaja Evelina Nõmme. 

«Tänu Raadio 2 eetrile jõuab Tartu melu igasse Eesti nurka. Raadio 2 kolimine nädalaks Tartusse on äge ja värskendav. Samuti annab see võimaluse ka tudengilinna Tartu noortele tegijatele jõuda laiema publikuni. Esimese otse-eetri kogemuse saavad ka hakkajad ajakirjandustudengid, kes veavad eest Tudengitunni erisaadet,» lisas ta.

Esmaspäevast neljapäevani vallutavadki pärast keskpäeva (kell 12.15-13.00) rahvusringhäälingu Tartu stuudio kolmveerand tunniks tudengid.

Veel jõuavad Tartust Raadio 2 eetrisse saated «Draiv», «Muusikanõukogu», «Elu edetabelid» ning Koit Raudsepa ja Eeva Esse argipäevased stuudiotunnid.

Tudengipäevadele paneb Raadio 2 eetris punkti pühapäeval kell 10.00 algav saatetund, mida juhivad Margus Kamlat ja Helle Rudi.

Raadio 2 võtab tudengipäevadest aktiivselt osa ka väljaspool raadioeetrit. Nii näiteks keerutavad neljapäevasel tudengite tantsumaratonil hommikuni plaate muusikajuht Erik Morna ja peatoimetaja Kristo Rajasaare.

Raadio 2 osaleb Tartu tudengite sügispäevadel juba neljandat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles