Videod! Eesti moeblogijad soovitavad sügishooajaks nii minimalistliku stiili kui ka erksaid sügistoone

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blogija Lucine Ayanian
Blogija Lucine Ayanian Foto: Kalle Veesaar

Sügishooaega tervitanud moesündmus FIBIT (Fashion Is Back In Tallinn) esitles uue hooaja moepalu sel korral läbi tuntud Eesti moeblogijate stiilitunnetuse. Moe- ja elustiiliblogijad Aljona Eesmaa, Britta Talving ja Lucine Ayanian sobitasid Viru Keskuses esitletud virtuaalsetesse moeetendustesse enda nägemuse saabuvast sügishooajast, tuues moepublikuni kolm eriilmelist stilistikat.

Britta Talvingu sõnul oli tema seekordse stilistika põhirõhk nii jakkidel kui ka selgetel ja efektsetel värvitoonidel. «Jakid on minu enda garderoobis kõige tähtsamal kohal, sest üks põneva lõikega jakk annab ka kõige tagasihoidlikumale riietusele hoopis uue ilme ning seejuures on seda võimalik mitmel erineval moel kombineerida,» soovitab Talving.

Foto: Kalle Veesaar

Lucine Ayaniani moeetendus eristus aga hoopiski hipilikkuse ja boheemlaslikkusega. «Mulle väga meeldib 1960ndate ja 1970ndate stiil,» rääkis Ayanian. Tema sõnul sümboliseerib see ajastu suurt vabadust ja rõõmsameelsust ning nii proovis ta seda meeleolu tuua ka oma etendusse põnevate mustrite ja kirgaste värvidega. «Samuti soovitan just sügisel pöörata tähelepanu kihilisele riietumisele,» lisas ta.

Foto: Kalle Veesaar

Vastukaaluks erksatele toonidele ning ajastuhõngule pakkus blogija Aljona Eesmaa oma moeetendusega neutraalseid toone, millele lisavad aktsenti tumepunased, ja miks ka mitte säravad metallik-detailid. «Viimasel ajal olen täheldanud, et mulle meeldivad üha enam maskuliinsema joonega rõivad: triiksärgid, viigipüksid, pintsakud ja eriliselt just meestekingad. Kõiki ülalloetletud jooni panin ka oma FIBITi stilistikasse, ühes soojade kampsunite ja sügismantlitega,» tutvustas Eesmaa.

Foto: Kalle Veesaar

Vaata moe- ja elustiiliblogijate kokkupandud FIBITi moeetendusi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles