Mida Hitler soovis ehk Daniel Sloss Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Comedy Estonia: stand-up koomik Daniel Sloss Vaba Lava teatris
Comedy Estonia: stand-up koomik Daniel Sloss Vaba Lava teatris Foto: Meisi Volt

Daniel Sloss (SCO) on küll alles 24aastane, aga tema stand-up on äärmiselt professionaalne. Ilmselt on põhjus selles, et oma koomiku karjääri alustas ta 16aastaselt ning viimased 8 aastat ei ole suutnud keegi seda poissi peatada.

Daniel Sloss oli Tallinnas täpselt aasta tagasi ning paraku tol korral jäi palju huvilisi ukse taha. Comedy Estonia soovitab oma piletid varakult välja lunastada, sest Daniel Slossi show «Really…?!» tuleb Vaba Laval mängimisele ainult 30. oktoobri õhtul kell 20:00.

Foto: promo

«Really..?!» on Danieli seitsmes täispikk sooloetendus. Tegemist on koomiku siiamaani kõige isiklikuma ja poliitilisema show’ga. «Stand-up komöödial lasub kohustus sisaldada endas sõnumit,» räägib Daniel. Veel lisab ta, et: «Stand-up komöödia on üks väheseid töökohti, kus inimesed mitte lihtsalt ei kuula, mis sul öelda on, vaid nad ka maksavad selle eest.» Poliitikas see nii ei toimi…

Viimased neli aastat on Daniel Sloss nii oma korterit Edingburh’is, kui lavalaudasid üle maailma, jaganud koomiku Kai Humphries’ega. Koos moodustavad koomikud nii päriselus, kui oma show’del ülivinge sünergia ning nagu Sloss ise on maininud, siis need õhtud ei tundu nagu töö, sest saal on justkui täis häid sõpru, kes kõik tahavad, et oleks pööraselt lõbus.



Õhtut juhivad Comedy Estonia koomikud Louis Zezeran ja Karl-Alari Varma.
Õhtut juhivad Comedy Estonia koomikud Louis Zezeran ja Karl-Alari Varma. Foto: promo

Rohkem infot leiad Comedy Estonia Facebooki lehelt või kodulehelt.

Limiteeritud hulk pileteid on müügil Piletilevis.

Vaata ka Daniel Slossi viimast esinemist Conan O’Briani late night show’s:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles