Türi vald teeb oma ettevõtluspäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Türi vallavalitsus

Türi vallavalitsus ootab valla ettevõtjad 9. novembril ettevõtluspäevale ja viib nad Tallinna Eesti Raudtee ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) juhtidega kohtuma.


Abivallavanem Üllar Vahtramäe lubas, et Eesti Raudtee juhtidega kohtumisel räägitakse raudtee võimalikest arengusuundadest ning EAS eestvedajad on lubanud tutvustada ettevõtjatele nende võimalusi.
Juba teist korda satub Türi valla ettevõtluspäev Järvamaa ettevõtlusnädalale.
9. novembril ootab Järvamaa arenduskeskus maakonna ettevõtteid seminarile «Edukalt välisturgudele», kus kõnelevad EAS-i ekspordi divisjoni direktor ja osaühingu Piiper Konsultatsioonid juht ning kohalikud eksportijad.
Vahtramäe tunnistas, et on kohtumisi raudteeettevõtte ja EAS-iga korraldanud kevadest saadik ja lasi sealsetel tippjuhtidel kuupäeva ise paika panna. «Samamoodi läks 2008. aastal, kui Sillamäe sadam dikteeris kohtumisaja ja ka siis sattus see ettevõtlusnädalale,» lisas ta.
Vahtramäe sõnul saab iga ettevõtja ise valida, mis talle oluline on. «Vallas on sadu ettevõtjaid, Tallinna saame viia vaid 30-35 ja kindlasti otsustab mõni ettevõtja ka ekspordipäeva kasuks,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles