Jean-Claude Van Damme: ma tean, kuidas maailm hävingust päästa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jean Claude van Damme käib koos Putiniga võistlusi vaatamas.
Jean Claude van Damme käib koos Putiniga võistlusi vaatamas. Foto: AFP / Scanpix

Näitleja Jean-Claude Van Damme väidab, et tal on plaan maailma päästmiseks.

54-aastase staari hinnangul ähvardab inimsugu 50 või 60 aasta pärast väljasuremine, kuid ta saab seda ennetada maailmaliidritele lobi tehes, vahendab FemaleFirst.

«Inimesed on imelised olendid ja neil on omadus kõike parandada ning loodetavasti suudavad nad end aidata. Kui nad seda ei tea, saab meie maailm 50 või 60 aasta pärast otsa,» ütles Van Damme.

«Meil pole võimalik kõiki muuta, kuid võime anda suure panuse asjade muutumiseks. See on matemaatiliselt õige - luues ökoloogiline ring, kus maailma liidrid päästavad loomi. Kui me näeme oma liidreid seda tegemas, kuidas nad üritavad loomi päästa ja kõike tasakaalu saada, hakkavad inimesed automaatselt püüdlema parema positsiooni poole maailmas,» seletas ta.

Kui intervjueerija kahtles, kuidas Van Damme suudaks kõik maailma juhid kokku saada, ütles näitleja sõna «loodus».

«Igal liidril on süda, abikaasa, lapsed. Nad mõistavad sõnu «armastus» ja «reetmine». Igaühel siin maailmas on hea külg. Kõigil inimestel, keda tean - alates uksehoidjast lõpetades Putini ja Obamaga. Ta tunnen neid hästi. Ma usun, et me suudame midagi muuta, sest see on meie viimane võimalus,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles