Kuula: One Direction avaldas värske armastusloo tulevaselt albumilt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
One Direction avaldas uue singli
One Direction avaldas uue singli Foto: promo

Maailma üks populaarsemaid popansambleid One Directon andis välja uue singli «Perfect». See on teine lugu nende tulevaselt albumilt «Made In The A.M.», mis ilmub reedel, 13. novembril 2015.

«Perfect» on emotsionaalselt laetud irooniline armastuslugu, kus võib kuulda kirglikke trumme, kitarre, süntesaatoreid ja võimsat refrääni. Loo produtsentideks on Julia Bunetta, Jesse Shatkin ja AFTERHRS ning loo kirjutasid Harry Styles ja Louis Tomlinson koostöös Bunetta, Shatkin, Jacob Kasher, John Ryan ja Maureen Anne McDonald`iga.

Olles maailmas müünud üle 65 miljoni koopia ja esinenud enam kui 7,5 miljonile fännile, võib One Directionit tõesti nimetada fenomeniks. Selle aasta mais võitis bänd kaks Billboardi auhinda (Top Group ja Top Touring Artist). Esimene singel «Drag Me Down» nende tulevaselt albumilt «Made In The A.M.» ilmus juulis ning tõusis koheselt 90 riigi iTunes`i edetabeli esikohale ja murdis ülemaailmseid striimingurekordeid.

Hiljuti astus bänd peaesinejana üles Apple Music Festivalil Londinis ja tuuritavad hetel väljamüüdud areenidel üle UK oma «On The Road Again Tour» raames. Nende viies album «Made In The A.M.» ilmub ülemaailmselt reedel, 13. novembril 2015 ja on juba eeltellitav.

Kuula värsket singlit «Perfect» SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles