Pilk peale: Argo Vals avaldas animeeritud muusikavideo loole «Uni»

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Vals
Argo Vals Foto: Kris Moor

14. oktoobril Viljandis ja 17. oktoobril Tallinnas oma bändiga täismajale esinenud Argo Vals avaldas eile uue muusikavideo «Uni». Muusikavideo meisterdas animaator Roland Seer ja selle valmimist toetasid MTÜ Eesti Muusika Eksport ning Eesti Autorite Ühing. 

Lugu «Uni» pärineb Argo teiselt albumilt «Nokturn». Kauamängivat esitletakse Argo Vals Bandiga oktoobris veel kahel korral: 23. oktoobril Jõhvi kontserdimajas ja tuleva nädala laupäeval, 31. oktoobril Tartus Genialistide Klubis.

Kuigi mõte koostööst Roland Seeriga oli hõõgunud juba paar aastat, jõuti videoni alles praegu: «Kunagi ei olnud aega. Tahtmist oli ülearugi. Nüüd tuli aeg ja tuli video. Ei jäänud muud üle kui alla anda ja täielikult lahustuda. Video räägib loo ideest ja informatsioonist, mis kord kristalliseerudes, kord vedelas olekus läbib erinevaid dimensioone,» kommenteerib animaator.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles