Fotod: Maria Schneeberg võitis «Miss Global Beauty Queen 2015» võistlusel 1. printsessi tiitli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Iluduskuninganna võistluse korraldaja Tiina Jantson valis Eestit esindama sellele võistlusele Seouli just 24-aastase Tartu neiu Maria, kes õpib kehakultuuri ja Norra keelt, tegeleb aktiivselt spordiga ja mängib kitarri. 

Eile saabus Maria Lõuna- Koreas toimunud võistluselt tagasi ja Elu24 sai temaga mõne sõna ka lennujaamas vahetada, enne kui tee kodupoole Tartusse tal algas.

Kaunis Maria Schneeberg rääkis, et «Miss Global Beauty Queen» võistlusest võttis osa 40 riiki ja eesmärgiks oli maailmas propageerida rohelist mõtteviisi, seepärast kandsid ka võistlejad igal pool avalikel üritusel rohelist vormi.

Foto: Erakogu

«Võistluse korraldus oli väga professionaalne ja kõrgel tasemel. Meie aeg oli igapäevaselt täpselt ära planeeritud ja tegevusi oli väga palju. Pidevalt olid pildistamised, reklaamvõtted, pressikonverentsid, väljasõidud erinevatesse paikadesse. Üks huvitavamaid külastusi oli kindlasti sõit suletud DMZ (demilitariseeritud tsoon) eripiirkonda, mis eraldab Põhja- ja Lõuna-Koread teineteisest. Seal toimus Rahvusvaheline Rahukonverents, mille eesmärgiks muidugi oli rahu propageerimine. Päris kõhe oli vahepeal kaugusest Põhja- Korea poolt kuulda pidevaid püssipauke. Väga suurejoonelise vastuvõtu meile korraldas ka Seosan'i linnapea. Huvitav oli tutvuda kohaliku elu ja traditsioonidega. Meid isegi õpetati valmistama kohalikku toitu.»

Foto: Erakogu

Mis sa arvad Maria, milles seisnes Sinu edu võti, et nii kõrge koha saavutasid?

Maria: Tiina Jantson andis mulle Eesti Rahvusliku Direktorina palju häid nõuandeid enne sõitu ja eks ma neid pidasin kogu aeg ka meeles. Osavõtjad olid enamuses silmapaistvalt kauneid neiud, kes kõik väga pingutasid, et iga hinna eest ennast väljapaistvaks teha.

Mina olin kogu aeg väga rahulik ja hoidsin igati madalat profiili. Kuhugi esiritta ma ei trüginud ega žüriiliikmetega pilte tegema ei jooksnud. Ka riietuses erinevatele vastuvõttudele pigem valisin alati konservatiivsema kostüümi kui vallatu diskokleidi. Ma ei vaielnud mitte kunagi korraldustiimiga, olin alati õigel ajal kohal ja ühegi intriigiga ka kaasa ei läinud.

Peakorraldajaks oli väga soliidses eas ehtne daam, kes peale autasustamistseremooniat isiklikult tuli mind õnnitlema ja ütles, et südamest oleks ta soovinud väga minu võitu. Üldse kogu see 1.Printsessi tiitlivõit oli minu jaoks ikka nii suur üllatus, millest ma kuidagi ei oleks osanud sinna võistlema sõites isegi unistada.

Foto: Erakogu

Suure tänu tahan edastada siinkohal Diana Denissovale, kelle õhtukleidis seal laval tõepoolest tundsin ennast igati väärika printsessina. Olen ülitänulik ka Tiina Jantsonile, et sain sellise suurepärase võimaluse ja kogemuse, mis terveks eluks meelde jääb!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles