Treiler: fantaasiasari «Da Vinci deemonid» alustab viimase hooajaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajaloost inspireeritud fantaasiasari «Da Vinci deemonid» (Da Vinci’s Demons)
Ajaloost inspireeritud fantaasiasari «Da Vinci deemonid» (Da Vinci’s Demons) Foto: FOX

Ajaloost inspireeritud fantaasiasarja «Da Vinci deemonid» (Da Vinci’s Demons) viimane, kolmas hooaeg jõuab televaatajateni pühapäeval, 25. oktoobril kell 22 FOX kanalil.

Esimese hooajaga vaatajarekordid püstitanud fantaasiasari „Da Vinci deemonid“ on avastusretk noore geeniuse Leonardo Da Vinci (Tom Riley) noorusaegadesse, mil ta 25-aastase unistaja ja vabamõtlejana elas renessansiaegses Firenzes, Itaalias.

Foto: FOX

Ajalooliste sündmustega põimitud sarja viimases hooajas ründavad Otranto linna Osmanite impeeriumi väed, kes kasutavad rünnakus linna ja da Vinci vastu Leonardo enda leiutisi. Neile vastu astumiseks peab Leonardo taastama vanad sõprussidemed, leidma ühise keele endiste vaenlastega ning asuma ohtlikule rännakule, teades, et ta on ise enda kõige hullem vaenlane.

Foto: FOX

Telesarja «Da Vinci deemonid» stsenarist on David Goyer (Blade’i triloogia, Batmani triloogia), produtsent Jane Tranter ning tootja Starz ja Adjacent Production.

Foto: FOX

Telesarja kolmas hooaeg esilinastub 25. oktoobril kell 22.00 FOX kanalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles