Näitleja Keira Knightley korterist varastati kaks läpakat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keira Knightley
Keira Knightley Foto: SCANPIX

Kolmes «Kariibi mere piraatide» filmi naispeaosas säranud inglise näitlejanna Knightley (25) viibis varguse ajal ajal Itaalias. Uurijad kardavad, et arvutid sisaldasid tundlikku informatsiooni.

Politsei hinnangul toimus sissemurdmine Knightly Londonis asuvasse korterisse möödunud nädala teisipäeva hommikul kella üheksa ja õhtul kella 21 vahel, kirjutab contactmusic.com.

Näitlejanna viibis sel ajal Itaalias promomas oma uut filmi «Last Night».

Esialgsetel andmetel sisenenesid vargad majja tehniliste süsteemide hooldamiseks mõeldud ukse kaudu, mille sulgemismehhanism oli vigane. Vargad viisid korterist kaks sülearvutit.

Knightley tunneb end juhtunust alandatuna. «Keira on mõttest, et keegi on tema isiklikes asjades sorinud, lausa halvatud. Ta tunneb oma privaatsust rikutuna, et isegi kahtleb, kas soovib üldse korterisse naasta,» ütles üks näitlejannale lähedane inimene The Sunile.

Politsei ootab siiski Knightley kaasabi, et koostada täielik nimekiri varastatud asjadest. Londoni politsei pressiesindaja sõnul uurivad vargust Londonis kesklinnas asuva Westminsteri piirkonna kriminaalpolitseinikud. «Kuriteo paigas otsisid eksperdid kurjategijate sõrme- ja jalajälgi,» ütles politsei pressiesindaja.

Kuigi arvutitest ilmajäämine on niigi suur löök, võib juhtunu Knightleyle veel lisastressi põhjustada seetõttu, et ta on varem kannatanud jälitajate pärast. Nimelt kolm ja pool aastat tagasi oli naine häiritud viiest erinevast mehest, kes käisid tal avalikes kohtades järgi, püüdes tema läheduses olla. Teadmata, kuivõrd ohtlikud nad võivad olla, tundis Knightly kabuhirmu, kui neist mõnda linna peal kohtas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles