Tallinna lennujaam valiti Euroopa viie parima hulka

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaam.
Tallinna lennujaam. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna lennujaam valiti portaali Sleeping in Airports hääletusel Euroopas paremuselt viiendaks ning kõigi maailma lennujaamade arvestuses saavutati 12.koht.

Tallinna lennujaam sai kiita erineva mööbli ja värvivalikuga ootealade, mitmete magamiskohtade ja raamatukogu poolest, lisaks mainiti ära ka abivalmis personal, tasuta Wi-Fi, puhtad tualettruumid ning hea kohv, mis jätsid reisijatele positiivse emotsiooni seal veedetud ajast. Sellega edestab  Tallinna Lennujaam sääraseid hiiglasi nagu Dubai, Amsterdam Schipoli ja Stockholm Arlanda lennujaamad.

«Hääletajad kinnitavad Eesti väidet, et Tallinna lennujaam on mandri kõige kodusem,» kirjutatakse konkursi võitjate tutvustuses.

Parimaks Euroopa lennujaamaks hinnati Müncheni lennujaam, teisele kohale tuli Helsingi, kolmandale Zürichi ja neljandale Porto lennujaam.

Maailma lennujaamade hulgast valiti Tallinna lennujaam 12.kohale ning kategoorias «parim lennujaam magamiseks» saavutati 8.koht.

Maailma parimaks lennujaamaks osutus Singapuri Changi lennujaam, millele järgnesid Soul Incheon lennujaam, Tokyo Haneda lennujaam, Taipei Taoyuan lennujaam ning Hong Kongi lennujaam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles