Elu24 video! Leslie Da Bass: jätan albumite ilmumiste vahele aega, et plaadi bioloogiline kell paigast ei läheks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel reedel, 23. oktoobril esitleb Leslie Da Bass, kodanikunimega Leslie Laasner Tallinnas oma värsket albumit «Direktor». Vaata, mida rääkis Leslie Elu24-le oma uuest plaadist.

«Direktor» on Lesliel sooloplaatidest järjekorras viies. Leslie enda sõnul on tal aastatega välja kujunenud rütm, et albumite ilmumise vahele jääks kaks aastat. Kui neid tihedamalt välja anda, läheks plaadi bioloogiline kell paigast ära.

Kuidas sai plaadile nimeks «Direktor» Leslie päris täpselt ei mäletagi. Kui välja olid valitud 10 lugu, mis plaadile lähevad, tuli nimekirja vaadates nimi Laasnerile lihtsalt pähe. Nüüd tundub aga nimevalik eneseirooniaga võttes sobilik, kuna Laasnerit nimetatakse multitalendiks ja ärimeheks, kuigi iseloomult muusik seda ei ole.

Kuigi tänapäeval on lihtsam plaati välja anda digitaalsel kujul, on Laasner enda arvates sellisest põlvkonnast pärit, mis väärtustab füüsilisel kujul albumit. Tegelikult oleks ta kõige rohkem rahul, kui album on vinüülil.

Eesti muusikat Leslie eriti palju ei kuula, kuna vaba aega lihtsalt pole. Veel ei soovi Leslie olla kohaliku muusika poolt liiga palju mõjutatud. Siiski tarbib ta palju välismaist muusikat ja seda peamiselt vinüülide näol.

Leslie Da bass esitleb oma uut plaati 23. oktoobril Tallinnas Renard Coffee Shopi garaažis. Lisainfot esitluskontserdi kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles