Diana Arno Tallinn Fashion Weeki moeshow avab supermodell Carmen Kass

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmen Kass
Carmen Kass Foto: Shutterstock

23. oktoobril kell 20.00 tuuakse vaatajate ette Diana Arno sügiskollektsioon Tallinn Fashion Weekil. Showst võtab osa ka tuntud modell Carmen Kass.

Reedel, 23. oktoobril kell 20.00 on võimalik vaadata Diana Arno sügiskollektsiooni Telliskivi Loomelinnaku Rohelises saalis. Moeshowl osaleb Eesti soost supermodelli staatusesse tõusnud Carmen Kass, kes on teinud varasemalt koostööd mitmete tuntud disaineritega, nagu Calvin Klein, Chanel, Christian Dior, DKNY, Valentino jpt. 

Diana Arno uus kollektsioon on inspireeritud sügisesest loodusest ja selle mitmetest toonidest. Kollektsiooni loomisel on kasutatud mitmeid naturaalseid kangaid, eelolevale pidudehooajale mõeldes ei puudu ka pits. Esitlemisele tulevad juba klassikaks saanud kaunid kleidid nii kontorisse kui ka pidulikemate hetkede tähistamiseks ning soojad villa- ja kašmiirmantlid.

Diana Arno kaubamärk on mõeldud julgele ja hea stiilitundega naisele, kes peab rõivaste juures oluliseks kvaliteetset õmblustööd, huvitavaid lõikeid ning hindab naturaalseid materjale. Diana loominguga saab tutvuda esinduspoes Tallinna vanalinnas, aadressil Väike-Karja 1.

Pileti showle saab osta Piletilevist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles