Täna õhtul toimub hinnatud elektroonika- ja pop-artisti Leslie Da Bassi värskelt ilmunud albumi «Direktor» esitluskontsert

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Eesti suurim moeüritus näitas glamuuri.
Leslie Da Bass koos kaasaga
Lõuna-Eesti suurim moeüritus näitas glamuuri. Leslie Da Bass koos kaasaga Foto: Tasku Keskus

Täna ilmunud «Direktor» on Leslie Da Bassi viies sooloalbum ning koosneb peamiselt eestikeelsetest lugudest. Boonuseks üks ingliskeelne pala. Albumi teemad said komplekteeritud seekord Leslie Da Bassi isiklikust vaatenurgast ja elust, mis eristub näiteks tema teise koosseisu HU? loomingust – HU? tarbeks kirjutab Leslie muusikat eelkõige teistest inimestest. 

Foto: promo

«Uue plaadi sound on valdavalt elektrooniline ja traati leiab seekord selle pealt mõõdukalt. Kuigi endiselt on tegemist dabassilikult eklektilise materjaliga. Miks «Direktor»? Võib-olla sellepärast, et vaatan maailma juba mõnda aega eneselegi arusaamatul kombel direktorina, läbi direktori prillide. Juhin erinevaid protsesse, ettevõtet ja loomingulisi tegevusi. Direktoriks ja juhiks olemine eeldab teatud täiskasvanulikku poosi, aga seda ma samas hästi võtta ei oska. Seetõttu tunduski selline albumi pealkiri piisavalt aus ja jabur ühtaegu,» jagab Leslie uue albumi tausta.

Leslie Da Bass aka Leslie Laasner on mitmekordselt Eesti Muusikaauhindadel pärjatud elektroonika- ja pop-artist, olles võitnud Aasta Elektroonikaartisti, Aasta Meesartisti ja parima pop-plaadi, hittloo ja uustulija tiitleid. Ta on kirjutanud ja väljastanud erinevate koosseisudega ja sooloartistina umbes 20 täispika albumi jagu muusikat. Leslie Da Bassi nime alt hakkas Leslie muusikat välja andma 10 aastat tagasi.

Foto: Liis Treimann

Lesliel on olnud kandev osa ajatute Eesti bändide tekkimisel – olles esimese industrialmetal grupi Pedigree ja indilegendi Borax sünni juures, samuti kaastegev klubiprojekti Holmes koosseisus. Hiljem tuntud kui elektropop-sensatsiooni HU? lugude kirjutaja ja bassimängija ja aina enam tuntust kogumas oma sooloprojektiga Leslie Da Bass.

Leslie Da Bassi viies sooloalbum «Direktor» on tänasest saadaval digitaalselt ja enamikes plaadipoodides. Järgmisel nädalal ilmub album ka vinüülil.

Kuula Leslie Da Bassi uut albumit «Direktor» Spotifyst.

Plaadiesitluskontsert toimub täna õhtul Renard Coffee Shopis, Telliskivi 62. Üles astuvad veel POPIDIOT ja DJd: Sander Mölder, Kersten Kõrge, Inga Vatsk-Laasner, Tanel Leiner. Ürituse algus kl 21:00.

Leslie õhtust: «Kui on nii lahe koht ja kohal nii head DJ ja bänd Popidiot, siis pole kahtlustki, et tuleb hea pidu. Loodan seda ise oma lugudega mitte ära rikkuda.»

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles