Galerii: David ja Victoria Beckham ostsid Suurbritannia kalleima maavalduse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David ja Victoria Beckham olla ostnud maalilises Cotswoldis asuva Abbotswood Estate'i, mis pärast omaniku surma ootas uut peremeest 27 miljoni naela (37,2 miljoni euro) eest.
David ja Victoria Beckham olla ostnud maalilises Cotswoldis asuva Abbotswood Estate'i, mis pärast omaniku surma ootas uut peremeest 27 miljoni naela (37,2 miljoni euro) eest. Foto: Vida Press

Uus Beckingami palee on sündinud? David ja Victoria Beckham olla kuuldavasti ostnud maalilises Cotswoldis asuva Abbotswood Estate'i, mis pärast omaniku surma ootas uut peremeest 27 miljoni naela (37,2 miljoni euro) eest, kirjutab Vogue.

Ostuga satuvad Beckhamid mõistagi kuulsate ja rikaste naabruskonda, sest sealkandis on end sisse seadnud ka Kate Moss, Elizabeth Hurley ja Damien Hirst. Muinasjutulise väljanägemisega maavaldus on 380 jalgpalliväljaku suurune, seal voolab jõgi ja on kaks järve, väiksemate majakeste keskel troonib aga 10 magamistoaga härrastemaja. Vaata fotosid tulevasest Beckinghami paleest siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles