Juhtum USAs: «Teie lapsed paistavad maitsvad. Kas ma võin neid maitsta?»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carrie Pernula
Carrie Pernula Foto: SCANPIX

USAs arreteeriti naine, kes saatis oma naabritele kirja, mis algas: «Teie lapsed paistavad maitsvad. Kas ma tohin neid maitsta?»

Naine tellis naabritele ka ajakirja, mille juures oli kiri, et see on nende «maitsvatele» lastele, edastab foxnews.com.

Politsei jõudis kirjasaatja jälile, kelleks osutus 38-aastane Carrie Pernula. Naine tunnistas politsei ülekuulamisel, et saatis naabrile anonüümseid kirju, kuna tal oli naabrilaste kärast ja karjumisest tüdinenud. Samuti olid lapsed jätnud tema maja ette oma mänguasju.

Kahtlasi kirju, kaasa arvatud «ärasöömiskirja» saanud pere avaldas need Facebookis, saamaks teada, kes võib nende saatja olla.

«Saadeti selline kiri. See isik ei saa meie lapsi mitte mingisugusel kujul ja tal ei ole õigust neile. Sellise kirja saamine on rünnak meie laste vastu ja nende lapsepõlverõõmude hävitada tahtmine. Sa peaksid end ise politseile üles andma ja otsima psühholoogilt abi,» kirjutasid vanemad Facebookis «maitsmiskirja» kohta.

Pernulale võidakse esitada süüdistus terroristlike ähvarduste tegemises ja jälitamises.

Champlini maakonna politsei sai teate kahtlaste kirjade kohta ning üsna pea jõuti jälile, et tegemist kohalikuga.

«Seda naist vihastasid naabri lapsed, kes nagu lapsed ikka mängisid ja valju häält tegid. See juhtum on selline, milles lapsi otseselt ähvardati,» lausus politsei esindaja Ty Schmidt.

Pernula töötab meditsiinifirmas Medtox ja ta on lõpetanud Minnesota ülikooli psühholoogina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles