Värske treiler: 2016. aasta avafilm «Ema» toob kinno põnevust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängufilmi «Ema» võtted
Mängufilmi «Ema» võtted Foto: Heikki Leis

Mis juhtub siis, kui väikelinnas toimub midagi, mida keegi ei oska seletada? 2016. aasta Eesti avafilm «Ema» toob vaatajateni kaasahaarava loo ühest väikelinnas elavast perest, kus pärast tulistamist ei ole elu enam endine.

Filmi keskmes on tulistamise tagajärjel koomasse langenud täiskasvanud poja eest hoolitsev naine, kes seisab silmitsi terve väikelinnatäie inimestega, kes üritavad tema pojaga juhtunu mõistatust lahendada. «Ema» räägib trillerliku loo sellest, milleni võib viia aastatepikkune enesepettus, täitumata unistused ja armastuse puudus.

Filmis «Ema» teeb oma filmipeaosa debüüdi näitlejanna Tiina Mälberg, kes mängibki nimitegelast ehk ema. «Mul on tõesti hea meel, et Tiina oli nõus peaosa enda kanda  võtma. Tema väga hea näitlejatöö on üks nendest alustaladest, millel film tugineb. Ja sedasama saab öelda kõikide kohta. Igaüks mängis oma rolli suurepäraselt välja ja võibki öelda, et tugev näitlejatöö on üks põhjustest, miks seda filmi vaatama tulla,» rääkis mängufilmi produtsent Aet Laigu.  

Foto: Kaader videost

Filmi peaosades mängivad Tiina Mälberg, Andres Tabun, Andres Noormets, Siim Maaten, Jaan Pehk, Jaak Prints ja Rea Lest. Stsenaariumi autor on Leana Jalukse, režissöör Kadri Kõusaar («Kohtumõistja», «Magnus») ning operaator on Soomest pärit Jean-Noël Mustonen («Kohtumõistja»).

«Ema» esilinastub 7. jaanuaril 2016. Filmi toodab produktsioonifirma Meteoriit, produtsendiks on Aet Laigu. Filmi toetavad Eesti Filmi Instituut, Eesti Kultuurkapital ja Viru Filmifond ning filmi telepartneriks on Eesti Rahvusringhääling.

Ema Treiler ENG-RUS sub 1080p from Aet Laigu on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles