Teletegija Karmel Eikneri kurikuulsad soengud saavad järje

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teletegija Karmel Eikneri kurikuulsad soengud saavad järje
Teletegija Karmel Eikneri kurikuulsad soengud saavad järje Foto: ETV

1990. aastatel rabas Karmel Eikner televaatajaid hullumeelsete soengutega - kord olid tal peas peened patsid, siis jälle kõrgustesse pürgiv juuksetorn. Aastad on läinud, kuid Karmeli soengusaaga jätkub ja juba homme hommikul üllatab ta uue frisuuriga.

Foto: ETV

Pühapäeva hommikul kell 10.00 ETV ekraanile jõudvas saates "Hommik Anuga" teeb Karmel Eiknerile soengu juuksurite maailmameister Helen Heinroos. Karmeli otsus eksperimendiga nõustuda oli üllatav, sest siiani on ta kõik sellised katsed tagasi lükanud.

"Mulle pole kunagi varem soengut teinud maailmameister, sellepärast nõustusin," selgitas ta. Kui 20 aastat tagasi oli Karmelil pea igas kultuurisaates peas isevärki ehitis, siis nüüd on lahendus sootuks teine.

"Helen Heinroos teab tänast maailmatrendi ja see mulle pähe tulebki, julge ning naiselik,“ kergitas Eikner uuelt soengult saladuskatet ja lisas, et teda huvitab, missugusena Ameerikas ja Inglismaal ilma teinud juuksur teda näeb ja missuguse imago talle kujundab. "Kiilaks ei tohi ajada,“ muigab Eikner ja lisab, et see oli esimene tingimus, kui ta esmakordselt Heleniga võtteplatsil kohtus.

Missugune Karmeli uus ja julge soeng täpselt on, seda näete pühapäeva hommikul kell 10.00 ETV ekraanile jõudvas saates "Hommik Anuga". 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles